SUPE

  • SUPA ZILEI (300 g)
    12 lei
    în fiecare zi o altă aromă, o altă textură. Întrebați ospătarul.
  • SUPĂ DE FRUCTE DE MARE (300 g)
    59 lei
    în stil bouillabaisse, cu scoici*, filé de pește, șofran, roșii proaspete, ceapă, morcovi, fenicul, usturoi, vin, în supă de scoici

PANE

  • CALAMARI PANE* (300 g)
    67 lei
    fâșii fragede de calamari înfășurate în făină crocantă, servite cu sos tartar homemade
  • CREVEȚI PANE* (350 g)
    94 lei
    în crustă de migdale cu aromă de ouzo, serviți cu sos iute de chilli
  • CIUPERCI (200 g)
    33 lei
    pleurotus în crustă de pesmet, ulei de trufe și roșii cherry
  • DOVLECEI (250 g)
    26 lei
    bețe crocante de dovlecei, servite cu tzatziki

APERITIVE CALDE ŞI RECI

  • FETA (120 g)
    31 lei
    înfășurată în foietaj, trasă la tigaie, presărată cu susan și asezonată cu miere
  • SAGANAKI (150 g)
    27 lei
    brânză din lapte de vacă trasă la tigaie, cu o crustă crocantă și interior cremos, servită cu gem de smochine
  • CIUPERCI LA GRĂTAR (200 g)
    38 lei
    pleurotus la grătar, servite cu roșii cherry, asezonate cu ulei de trufe și pătrunjel
  • VINETE (200 g)
    36 lei
    ardei, muguri de pin și roșii uscate, pe pat de coji de vinete coapte în cuptor, cu parmezan, ceapă caramelizată și pătrunjel
  • CARACATIȚĂ* (200 g)
    92 lei
    trasă la tigaie cu ulei de măsline extravirgin, servită cu fasole fava, roșii cherry și capere
  • MIDII* (400 g)
    38 lei
    preparate cu vin, usturoi, sos de roșii cu ardei iute
  • TARTĂ CU CREVEȚI* (300 g)
    79 lei
    creveți cu spanac, serviți pe tartă
  • TARTAR DE TON (120 g)
    54 lei
    cuburi fragede de ton roșu în suc de citrice, ceapă verde, capere și ulei de măsline extravirgin
  • SPREADURI HOMEMADE (80 g fiecare)
    64 lei
    vinete servite cu nuci, brânză picantă, tzatziki, sfeclă roșie cu oregano și ulei de măsline extravirgin, salată de icre servită cu țipar afumat

SALATE

  • SALATĂ GRECEASCĂ (400 g)
    36 lei
    roșii, castraveți, măsline, ardei, capere, feta, oregano și ulei de măsline extravirgin
  • SALATĂ DAKOS (400 g)
    39 lei
    pesmet cretan din orz, cu roșii, măsline, feta, capere, anșoa, rucola și ulei de măsline extravirgin
  • SALATĂ VERDE (300 g)
    31 lei
    diverse tipuri de salate verzi cu ceapă, ardei, fulgi de usturoi, roșii cherry, nuci și sos vinaigrette de rodie
  • SALATĂ PASTRAMI (400 g)
    45 lei
    baby spanac proaspăt, ciuperci, pastramă, fulgi de parmezan, muguri de pin, roșii cherry și ulei de măsline extravirgin
  • SALATĂ MANI (400 g)
    34 lei
    cartofi fierți, ceapă, felii de portocală, măsline, capere, siglino, glazură de oțet balsamic

PASTE

  • FRUCTE DE MARE (300 g)
    54 lei
    paste risoni cu midii*, scoici* și creveți*, gătite în sos bisque cu usturoi, șofran și roșii cherry
  • PAPARDELLE (250 g)
    38 lei
    servite cu cremă de brânză feta, sos pesto cu busuioc și migdale prăjite
  • MAKAROUNES (300 g)
    40 lei
    aluat tradițional carpatin gătit în unt și ceapă, servit cu brânză graviera rasă
  • SIGLINO (250 g)
    42 lei
    paste cu siglino, ardei iute și roșii uscate
  • RAVIOLI (250 g)
    74 lei
    ravioli homemade umplute cu creveți*, ricotta, mascarpone, ceapă, usturoi și ierburi,servite în sos bisque cu ulei de mentă

FELURI PRINCIPALE

  • 7 INSULE (paste 110 g)
    33 lei
    peștele zilei tras la tigaie cu vin, usturoi, roșii, capere, rondele de măsline, ceapă și ardei iute, servit cu paste *la prețul pastelor se adaugă prețul peștelui. Întrebați ospătarul despre peștele zilei.
  • MIEL (300 g)
    92 lei
    pulpă de miel gătită sous vide, servită cu piure cremos de țelină, roșii cherry și sos de mentă
  • VITĂ (300 g)
    62 lei
    ceafă dezosată de vită Black Angus preparată la tavă cu sos de roșii, salvie, usturoi, ceapă, morcovi și pătrunjel, servită cu piure de cartofi
  • MOUSAKA (400 g)
    59 lei
    vinete coapte în cuptor, cartofi și felii de dovlecei, asezonate cu sos bechamel, au gratin
  • CHEFAL ROȘU (250 g)
    86 lei
    fileuri fragede* trase la tigaie cu usturoi, servite cu cous-cous, nuci, citrice uscate, în sos de portocale

GRILL BAR

PEŞTE

  • CALAMARI LA GRĂTAR* (300 g)
    83 lei
    umpluți cu pesto și risotto gătit pe grătar Josper, serviți cu spanac cremoscu aromă de usturoi și bucățele de roșii
  • CARACATIȚĂ LA GRĂTAR* (200 g)
    104 lei
    gătită sous vide și pe grătar Josper, servită cu roșii cherry și rucola
  • CREVEȚI LA GRĂTAR* (350 g)
    119 lei
    creveți jumbo, serviți cu sos tartar, mix de salate și ulei de măsline extravirgin
  • SARDINE (250 g)
    68 lei
    fileuri fragede servite cu pesto și dulceață de bergamot
  • PLATOU (pentru 2 persoane, 600 g)
    180 lei
    fructe de mare alese*, servite cu mix de salată cu ulei de măsline extravirgin, salată de icre și sos tartar
  • CAPTURA ZILEI
    servită cu legume coapte și sparanghel. Întrebați ospătarul.

VITĂ
Selecția casei

  • ANTRICOT (400 g)
    149 lei
    servit cu cartofi prăjiți și sos béarnaise
  • T-BONE (500 g)
    124 lei
    servit cu cartofi prăjiți și sos béarnaise
  • FRIGĂRUI DIN FILE DE VITĂ (300 g)
    93 lei
    servite cu cartofi wedges, legume coapte şi sos demi-glace

Selecție Premium (Black Angus)

  • ANTRICOT (400 g)
    205 lei
    servit cu cartofi prăjiți și sos béarnaise
  • COTLET (750 g)
    340 lei
    servit cu cartofi prăjiți și sos béarnaise
  • MUȘCHI DE VITĂ (250 g)
    173 lei
    servit cu cartofi wedges, legume coapte și sos demi-glace
  • *puteți opta pentru o garnitură alternativă: mix de salate, cartofi wedges, cartofi prăjiți, piure de cartofi, legume la grătar

PUI

  • FRIGĂRUI (300 g)
    59 lei
    piept fraged servit cu roșii uscate și cartofi noi
  • COPANE (300 g)
    59 lei
    suculente și fragede, servite cu roșii, capere și legume coapte

MIEL

  • COTLET (250 g)
    104 lei
    suculent și fraged, servit cu piure de țelină și legume coapte

BURGERS

  • HAM (200 g)
    38 lei
    servit cu felii de roșie, ceapă caramelizată, maioneză, cartofi prăjiți și mix de salate
  • YASOU (300 g)
    67 lei
    asezonat cu siglino și brânză talagani, servit cu tzatziki, roșii și ceapă
  • *Dacă sunteți alergic la ouă, lapte, gluten, pește, crustacee, fructe uscate, fructe proaspete, fructe oleaginoase sau soia, vă rugăm să ne informați!

DESERT

  • BAKLAVA
    20 lei
    foietaj crocant, cu straturi de nuci măcinate și cuișoare în sirop cu aromă de scorțișoară
  • KORMOS
    20 lei
    ciocolată cu lapte şi biscuiți, aromată cu cognac, servită cu înghețată de vanilie și sos de căpșune
  • HALVAS
    20 lei
    stafide soultanina și migdale în griș fiert, aromat cu scorțișoară
  • PLĂCINTĂ DE PORTOCALE
    20 lei
    prăjitură suculentă de portocale, servită cu înghețată și sos de caramel
  • PRĂJITURĂ CU IAURT
    20 lei
    mousse de iaurt servit pe crumble cu aromă de unt, asezonat cu gem de cireșe
  • ÎNGHEȚATĂ
    9 lei
  • *Dacă sunteți alergic la ouă, lapte, gluten, pește, crustacee, fructe uscate, fructe proaspete, fructe oleaginoase sau soia, vă rugăm să ne informați!